Bert Van Hoecke Interiors

Delcourt Collection

Christophe Delcourt är en självlärd formgivare som är chefsdesigner hos Minotti. Christophe har även ritat möbler för Baxter och Roche Bobois. Delcourt Collection visar Christophes egna möbler, samt samarbeten han har haft med andra formgivare. Allting tillverkas av hantverkare i Frankrike, de riktiga stärnorna av de här premiummärket.

www.christophedelcourt.com

Collection Particuliere

Collection Particuliere vill erbjuda en samling av màste-ha objekt och möbler och samarbetar med de bästa nutida formgivarna: Dan Yeffet, Arco Declercq, Christophe Delcourt med mera.

www.collection-particuliere.fr

Maries Corner

Marie’s Corner tillverkar (stopp)möbler av riktig bra kvalité

och har funnits i 25 år och har gjort hotell och restauranginredningar över hela världen: t ex Hotel Burgundy I Paris, Le Crans i Crans Montana, Waldorf Astoria i Berlin mm

Marie’s Corner har ett väldigt brett sortiment: klassisk, ny-klassisk, retro-vintage, cottage/lantligt, nytida

www.mariescorner.com

Evolution 21

Evolution erbjuder en kollektion på circa 130 tyger (outdoor, indoor, contract, mm) samt möbler av hög kvalité.

kb-evolution21.com

Ecart

Ecart tillverkarar premoium möbler från Frankrike. Vissa modeller är arkitektridare av gamla välkända namn som Jean Michel Frank eller Eileen Gray. Andra modeller har tagits fram av Paris bästa arkitekter.

www.ecart.paris

Baobab

Belgisk serie med doftljus och doftpinnar som är unika eftersom de har olika storlekar (högst upp till 800 timmar, 5 kg parafin) i 36 olika färger.

www.baobabcollection.com