Bert Van Hoecke Interiors

‘The Eye has to travel’ menade Diana Vreeland, chefredaktör för den amerikanska utgåvan av Vogue. I en inredning av Bert Van Hoecke bjuds ögat in till att göra precis det – och att bli frestad och stimulerad.

Ett inredningsprojekt börjar alltid med en analys av rummen som ska inredas. Det tittas på specifika behov och möjliga befintliga material som kan fungera som utgångspunkt för själva inredningsarbetet. Behoven kan variera från en enkel ommöblering eller inredningskonsultation till ett komplett förslag. Vid behov inleds ett samarbete med arkitekter och bygnnadsingenjörer för att optimalisera resultatet. Själva inredningsprocessen består av val av exklusiva tyger, möbler, lampor, mattor, med mera. Inga fasta husmärken används, eftersom varje projekt kräver sina individuella val. I vissa fall kan till och med nya möbler ritas från början.

En inredning av Bert Van Hoecke kännetecknas av en europeisk kontinental elegans. Varje rum ska kännas tidslöst, chict och sinnrikt utan att tas på för stort allvar. Som trendsättare vill Bert Van Hoecke revolutionera det svenska rummet så att ögat kan frestas och stimuleras.